ʻO ka hōʻike ʻana o ka mākeke kumukūʻai RMB ma Mei 26

1.Nānā Manaʻo Makeke: Ma ka lā 26 o Mei, ua hāʻule ke kumukūʻai kūʻai wahi o USD e kūʻē iā RMB ma lalo o ka hōʻailona puni o 6.40, me ka hana haʻahaʻa loa ʻo 6.3871.ʻO ka mahalo o RMB kūʻē i ka USD ua loaʻa i kahi kiʻekiʻe hou mai ka hakakā kālepa ma waena o Kina a me US i ka hoʻomaka ʻana o Mei 2018.

2. Nā kumu kumu: ʻO nā kumu nui o ka hoʻokomo hou ʻana o ka RMB i ke mele mahalo mai ʻApelila mai kēia mau ʻaoʻao, e hōʻike ana i kahi pilina pili pili a me ka lohi.

(1) ʻAʻole i loli maoli nā kumu kumu o kahi RMB ikaika: ka piʻi ʻana o ka hoʻopukapuka kālā a me nā waihona kālā US i hoʻokumu ʻia e nā ʻokoʻa o ka uku panee Sino-haole a me ka wehe ʻana kālā, ke koena i hoʻokumu ʻia e ka hopena hoʻololi i waho, a me ka passivation nui. o na paio Sino-US;

1

(2) Ke hoʻomau nei ka nāwaliwali o ke kālā o waho: mai ka hoʻomaka ʻana o ʻApelila, ua hāʻule ka helu helu kālā ma 3,8% mai 93,23 a i 89,70 ma muli o ka pre-reflation a me ka hoʻoluʻu ʻana i ke kumumanaʻo o ka hopena lōʻihi.Ma lalo o ke kikowaena parity o kēia manawa, ua mahalo ka RMB ma kahi o 2.7% e kūʻē i ke kālā US.

(3) ʻO ka hoʻolako ʻana a me ke koi ʻana o ka hoʻoholo ʻana a me ke kūʻai ʻana o nā ʻāina ʻē aʻe ke kaulike: ʻo ke koena o ka hoʻoholo ʻana a me ke kūʻai ʻana ma ʻApelila ua hōʻemi ʻia i 2,2 biliona kālā ʻAmelika, a ua emi nui ke koena o nā derivatives i ʻaelike ʻia i ka hoʻohālikelike ʻia me ka mua. manawa.I ke komo ʻana o ka mākeke i ka manawa o ka hoʻokaʻawale a me ke kūʻai ʻana o nā haole, ʻoi aku ke kaulike o ka lako a me ka noi, e ʻoi aku ka maʻalahi o ke kumukūʻai RMB i ke kumukūʻai o ke kālā US a me ka manaʻo o ka mākeke i kēia manawa.

(4) Ua piʻi nui ka pilina ma waena o USD, RMB a me USD index, akā ua emi nui ka volatility:ʻo ka pilina maikaʻi ma waena o ka USD a me ka helu helu USD he 0.96 maiʻApelila a Mei,ʻoi aku ka kiʻekiʻe ma mua o ka 0.27 i Ianuali.Eia naʻe, ʻo ka volatility i ʻike ʻia o onshore RMB hoʻololi i loko o Ianuali ma kahi o 4,28% (30-lā leveling), a ʻo 2,67% wale nō mai ʻApelila 1. Hōʻike kēia hanana i ka mākeke ma muli o ke ʻano o ke kālā US, a. ʻO ka manaʻolana o ka mea kūʻai aku ke hele mālie nei ke kūpaʻa, ka noho kiʻekiʻe o ka hoʻololi ʻana o nā haole, ke kūʻai haʻahaʻa o ke kālā ʻē, e hōʻemi i ka volatility mākeke;

(5) Ma kēia pōʻaiapili, ʻo ka hāʻule hou ʻana o 0.7% i ka pule i ka wā i haki ai ke kālā ʻAmelika i ka 90, ua haki nā waihona kālā o nā ʻāina ʻē i hoʻokahi trillion yuan, ua hoʻonui ʻia ke kapikala ʻākau e nā ʻumi piliona o ka yuan, a ua ʻike hou ʻia ka manaʻolana o ka mahalo RMB. .Ma kahi mākeke kaulike, piʻi koke ka RMB ma luna o 6.4.

 2

3. Māhele Aʻe: A hiki i ka loaʻa ʻana o kahi kālā nui, manaʻo mākou e hoʻomau ʻia ke kaʻina hana mahalo.Ke ʻike ʻole ʻia nā manaʻolana o nā mea kūʻai aku a hoʻomalu ʻia e ko lākou mau manaʻo a me ka loaʻa kālā a me nā poho o ka ʻoihana, ʻike lākou e hōʻike i kahi ʻano like me ka hoʻoponopono ʻino ʻana o ka hoʻololi ʻana a me ka mahalo ʻino i Ianuali o kēia makahiki.I kēia manawa, ʻaʻohe mākeke kūʻokoʻa kūʻokoʻa o RMB, a ma lalo o ke kaomi mau ʻana o ke kālā US, ʻoi aku ka maopopo o ka manaʻolana.


Ka manawa hoʻouna: 27-05-21
,